Nachtelijke zoekactie in Overveen

Overveen – De politie heeft zaterdagnacht een zoekactie gehouden in Overveen. Op de rotonde van de Zeeweg (N200) met de Brouwerskolkweg werd rond 04:00 uur een fiets aangetroffen. Hierop is de politie een zoekactie gestart. Een politiehelikopter cirkelde lange tijd laag boven Overveen om te ondersteunen vanuit de lucht. Een hondengeleider ging met een surveillancehond op de grond op onderzoek uit.

De politiehond trof even verderop de Zeeweg een man aan. Op aanwijzen van de hondengeleiders konden collega’s de man staandehouden. Na onderzoek bleek de man er niks mee te maken te hebben; hij had een plausibele verklaring. De achtergelaten fiets bleek een huurfiets te zijn. De huurster kon worden achterhaald, waarop zij de fiets heeft opgehaald.

Facebook Comments
error: Content is protected !!