Drankrijder botst tegen vangrail op A22

Velsen-Zuid – Een beschonken man is donderdagnacht aangehouden na een eenzijdig ongeluk op de toerit van de A22. Om kwart voor vier ’s morgens kwam de man vanaf de Amsterdamseweg de A22 opgedraaid, toen het in de bocht fout ging. De man vloog uit de bocht reed rechtdoor tegen de vangrail op de hoofdrijbaan. Hierop schoot hij door en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de vangrail aan de andere kant. Agenten die toevallig net klaar waren met een staandehouding zagen de auto uit de bocht vliegen.

De man is ter plaatse gecontroleerd door een verpleegkundige van een toegesnelde ambulance; hij raakte niet gewond. Uit een blaastest ter plaatse bleek dat de man teveel alcohol heeft genuttigd. De man is door de agenten naar het politiebureau in Haarlem gebracht. Aldaar zal nader onderzoek moeten uitwijzen hoeveel de man precies gedronken heeft. Zijn auto raakte zwaar beschadigden moest worden weggetakeld door een berger. 
Facebook Comments Box
error: Content is protected !!