Felle brand in garage

Haarlem – In een woning aan de Klipperkade in Haarlem-Noord is zondagnacht brand uitgebroken. Rond half drie werden de twee hoofdbewoners en twee kinderen gewekt door een brandalarm. In de garage bleek een flinke brand te woeden. Bij aankomst van de brandweer stond de woning vol rook en dreef deze uit de garage. De bewoners wisten zichzelf op tijd in veiligheid te brengen.

De brandweer heeft de brand snel weten te blussen. Op het moment van de brand stond er nog een auto in de garage; deze is met vereende kracht naar buiten geduwd. Ook de auto is beschadigd geraakt door de brand. Waardoor de brand is ontstaan wilde de politie nog niet meedelen. Overduidelijk is dat de brand in de garage is ontstaan. De brandweer heeft de woning met een overdrukventilator geventileerd.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om voor de afdichting van de woning te zorgen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!