Dronken bestuurster veroorzaakt ravage; rijbewijs ingevorderd

Hoofddorp – Een auto met daarin drie personen is dinsdagavond hard gecrasht tegen de vangrail op de Weg om de Noord (N201). Even voor twaalf uur ging het fout toen de 19-jarige bestuurster eerst tegen de binnenste vangrail botste, de weg overschoot en met een harde klap tegen de andere vangrail tot stilstand kwam.

Politie, brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse. De drie inzittenden zijn gecontroleerd, maar hoefden niet voor verdere zorg naar het ziekenhuis. De bestuurster is aangehouden omdat zij een F blies. Op het politiebureau bleek dat de vrouw 570 UG/L alcohol in haar bloed had. Zij was beginnend bestuurster dus het limiet ligt op 88 UG/L. Het rijbewijs is ingevorderd en zij zal zich later moeten verantwoorden voor de rechter.

De auto is total loss. De schade aan het wegmeubulair is groot. De N201 richting Hoofddorp was enige tijd afgesloten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!