Grote zoekactie naar vermist meisje

Zandvoort – Een vijfjarig Engelssprekend meisje is dinsdagmiddag enkele uren vermist geweest op het strand van Zandvoort. Rond half twee werd via Burgernet het signalement verspreid zodat ook andere badgasten konden uitkijken naar het meisje.

Politie, KNRM, Reddingsbrigade zijn een grote zoekactie gestart. Met een politiehelikopter en een vliegtuig van de kustwacht is het water vanuit de lucht afgezocht. De politie, de Reddingsbrigade en de KNRM hebben met boten vanaf het water gezocht. De waterpolitie was toevallig aan het surveilleren op de Noordzee, dus konden zij ondersteuning bieden bij de zoekactie.

Ook op het land is gezocht naar het meisje. Op linie zijn de hulpverleners vanaf Zandvoort tot Bloemendaal gaan zoeken naar de kleuter. Het meisje werd na twee uur en tevens omstreeks twee uur ’s middags aangetroffen aan het einde van het Bloemendaalse strand; veel verder dan waar zij vermist zou zijn geraakt.

Het meisje is in de post van de Zandvoortse Reddingsbrigade herenigd met haar moeder.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!