Veel schade door woningbrand

Heemstede – De hulpdiensten zijn donderdagavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Pelikaanlaan. Om kwart over acht merkten buren dat er brand woedde in de woning. Kort daarvoor hebben zij iemand zien weglopen. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Omdat nog niet duidelijk was of er iemand gewond was, is ook een ambulance ter plaatse gekomen.

In de woning bleek niemand meer aanwezig te zijn. De brandweer heeft zich toegang verschaft tot de woning om de brand te blussen. De schade aan de woning is groot.

Omdat er een vermoeden is dat de brand is aangestoken, onderzoekt de politie de brand. De politie was op zoek naar de bewoner. Hij zou later worden aangehouden om zijn betrokkenheid bij de brand te onderzoeken. Of de brand in verband staat met de brand bij hotel van der Valk, is nog te vroeg om te zeggen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!