Drie gewonden bij harde botsing; taxi op de kop

Badhoevedorp – Een taxibus is dinsdagnacht over de kop geslagen bij een aanrijding op de Schipholweg. Even voor half elf ging het mis op de kruising van de Sloterweg met de Schipholweg. Een taxi en een personenauto kwamen hard met elkaar in botsing. Zeker drie mensen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Onbekend is of de taxi op het moment van het ongeluk passagiers vervoerde.

Meerdere hulpdiensten, waaronder het Amsterdamse traumateam, kwamen in ter plaatse. De VOA (VerkeersOngevallenAnalyse) heeft sporenonderzoek gedaan naar de toedracht. De weg was hierdoor afgesloten. Vanwege de treinstoring op Schiphol vonden veel automobilisten die binnendoor wilden rijden overlast van de afsluiting.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!