Jongeren lopen met imitatiewapens door Beverwijk

Beverwijk – De politie heeft maandagnacht gezocht naar gewapende jongeren. Rond 00.30 uur werden vier gewapende jongemannen gesignaleerd in de omgeving van de Jan Alsweg. Volgens de eerste melding zouden de jongens door omwonenden zijn gezien met een geweer en een ander vuurwapen. Hun signalement werd verspreid via Burgernet.

Na onderzoek in een woning aan de Trijntje Kemp-Haanstraat bleek het hoogstwaarschijnlijk te gaan om speelgoedwapens. Twee jongens hebben zich later gemeld bij de woning. De scooter waarop zij aankwamen is doorzocht om uit te sluiten dat het wapen daar niet in zat. De jongens zijn meegenomen door de politie. De wapens zijn later met de hulp van de hondengeleider aangetroffen.

 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!