Gewonden en aanhouding bij steekpartij IJmuiden

IJmuiden – Bij een steekpartij op straat in de IJmuidense wijk Zeewijk zijn vanmiddag twee vrouwen gewond geraakt. Het conflict was rond 15.35 uur aan het Georgebos. De twee zijn gestoken met een scherp voorwerp, laat een woordvoerder van de politie weten.

Een van de vrouwen werd gewond op straat gevonden. In de nabijgelegen Schiplaanflat is de andere vrouw door de politie aangetroffen, zij was na het voorval naar huis gegaan. De politie laat weten dat ook zij gewond is geraakt en naar een ziekenhuis is overgebracht. De kinderen van deze vrouw zijn tijdelijk bij buren ondergebracht.

De politie is nog op zoek naar het steekwapen. Bij het conflict is een vrouw aangehouden. Zij is ook gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar door de politie meegenomen.

De politie zoekt naar getuigen van de steekpartij.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!