Ook rijbewijs ingenomen bij ongeluk op Westergracht Haarlem

Haarlem – Een man is donderdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Westergracht. Ook het rijbewijs van de man is ingevorderd. Even voor 18:00 uur reed de man uit de Oosten de Bruijnstraat dwars over een voetgangersoversteekplaats en kwam met een harde klap tegen een boom tot stilstand.

Gezien de rijrichting en de snelheid waarmee het is gegaan, wordt getwijfeld aan de rijvaardigheid van de man. Hij is gestabiliseerd in een speciaal vacuümmatras en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen. De gemeente is in kennis gesteld om het verkeersbord te vervangen.

Het overige verkeer ondervond veel hinder van het ongeluk.

Facebook Comments
error: Content is protected !!