Vrouw rijdt weg uit parkeervak en ramt drie auto’s

Bloemendaal – Een vrouw heeft donderdagmiddag veel schade aangericht bij een ongeluk op de Koepellaan in Bloemendaal. De oudere dame wilde rond 16:00 uur achteruit wegrijden uit een parkeervak. Een taxichauffeur stond op de stoep geparkeerd omdat hij net een klant had afgezet. De vrouw reed vol gas achteruit tegen de taxi aan en draaide vervolgens door tegen twee geparkeerde auto’s.

Door de halve draai is een auto uit het parkeervak geduwd. De taxichauffeur raakte gewond en is met schouderklachten overbracht naar het ziekenhuis. In totaal raakten vier auto’s beschadigd. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Omdat wordt getwijfeld aan de rijvaardigheid van de bestuurster is haar rijbewijs ingevorderd.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!