Vijf gewonden bij ongeluk in Heemstede

Heemstede – Vijf personen zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Lanckhorstlaan. Even voor half twaalf ging het fout op de kruising met de Bronsteeweg. Twee personenauto’s kwamen hard met elkaar in botsing.

Een auto van een personenvervoersdienst, die van de Bronsteeweg kwam, botst hard met de personenauto die op dat moment op de Lanckhorstlaan reed. In de grijze auto zaten op dat moment vier personen. Twee zijn door de brandweer uit het voertuig gehaald.
In totaal zijn alle vijf de betrokkenen naar twee verschillende ziekenhuizen gebracht. De schade is enorm. De politie heeft technisch onderzoek gedaan naar de toedracht.
Opvallend is dat vrijdagmiddag er ook al twee auto’s hard met elkaar in botsing kwamen op dit kruispunt. Toen raakten twee kinderen gewond.
Rond half twee was het onderzoek afgerond.
Facebook Comments
error: Content is protected !!