Auto te water in Cruquius; aanhouding en gewonden

Cruquius – Twee personen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de Spaarneweg met de Spieringweg. Politie, brandweer, een drietal ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse.  Twee uur eerder was er op precies dezelfde plek ook een auto in de sloot gereden. Een berger had dat voertuig net geborgen en heeft de inzittenden direct geholpen uit het voertuig te komen.

De mannelijke bestuurder reed rond 23:30 uur een voertuig, met daarin twee andere inzittenden in de sloot, nadat hij de bocht had gemist. Na het ongeluk vluchtte hij langs de Spieringweg waar hij later is aangetroffen door de politie. De bestuurder wordt ervan verdacht te hebben gereden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau zal nader onderzoek moeten uitwijzen of hij teveel heeft gedronken.

De twee andere inzittenden zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een andere berger zal ter plaatse komen om het tweede voertuig uit de sloot te takelen.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!