Drie gewonden bij eenzijdig ongeluk op Delftlaan

Haarlem – Bij een eenzijdig ongeval op de Delftlaan (N208) woensdagnacht zijn drie personen gewond geraakt. Om 00:45 uur ging het mis ter hoogte van de Stuyvesantbrug. De bestuurder verloor de macht over het stuur en klapte hard tegen de verkeerslichten. Politie, brandweer en een drietal ambulances kwam ter plaatse.
De drie mannelijke inzittenden zijn voor behandeling aan hun verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door de klap lag de weg bezaaid met brokstukken. De auto raakte zwaar beschadigd. Het voertuig is weggesleept door een berger. Een speciaal bedrijf is ter plaatse gekomen om het wegdek te controleren. De provincie is in kennis gesteld om de schade aan de verkeerspaal op te nemen.
De bestuurder had geen alcohol genuttigd. Hoe het ongeluk kon ontstaan, is onbekend.
Facebook Comments
error: Content is protected !!