Gewonde en veel schade bij eenzijdig ongeluk Heemstede

Heemstede – Een vrouw is donderdagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Provinciënlaan. Even na 00:00 uur kwam de vrouw uit de richting van de Kerklaan. In de bocht van de Provinciënlaan verloor zij de macht over de auto en knalde hard tegen een auto die op de hoek geparkeerd stond. Deze botste weer op een auto die enkele meters verder geparkeerd stond.

De automobiliste kwam met een klap tot stilstand, aan de overkant van de straat. Doordat de airbags afgingen ontstond er rookontwikkeling. De brandweer is ter plaatse gekomen om de accu los te koppelen en de gelekte vloeistoffen te bedekken met speciale korrels.

De vrouw is voor verdere zorg overgebracht naar het Spaarne Gasthuis in Haarlem-Zuid. Aldaar de vrouw worden onderworpen aan een bloedproef om te bepalen of de vrouw onder invloed was. Twee auto’s raakten dermate beschadigd dat deze zijn weggesleept door een berger. Het derde voertuig kon blijven staan.

 

Facebook Comments
error: Content is protected !!