Weer telefoondiefstal door Oost-Europese mannen

Haarlem – De politie heeft donderdagmiddag in de omgeving van het Kleverpark gezocht naar twee mannen. Via Burgernet werd hun signalement verspreid. Het ging om twee Oost-Europese mannen. Zijn waren ongeveer 30 jaar oud. Een van hen had een bol gezicht met acne. De ander smal gezicht met een slecht verzorgd gebit hij droeg een Canada Goose jas.

In een winkel aan de Kleverparkweg zijn de twee mannen een winkel binnengeslopen, aldus de persvoorlichter van de politie. Het personeel kreeg de twee mannen moeilijk de winkel uit. De twee mannen blijken een telefoon te hebben ontvreemd. Ondanks een zoekslag zijn de daders nog niet aangetroffen.
Eerder vonden ook al telefoondiefstallen plaats in Alkmaar, Velsen en Haarlem. Of er een verband is, is nog niet te zeggen volgens de voorlichtster.
Facebook Comments Box
error: Content is protected !!