Hulpdiensten rukken uit voor achtergelaten motorscooter

Halfweg – Een bestuurder van een motorscooter is vrijdagmorgen gevlucht na een eenzijdig ongeluk op de Houtrakkersweg. De bestuurder is de controle over het voertuig verloren en bijna in de sloot beland. De bestuurder liet het voertuig achter.

Frappant is dat de motorscooter er al sinds de hele dag heeft gestaan. De wijkagent was al ter plaatse geweest, maar de gemeente heeft verzuimd het voertuig uit de sloot te halen. Vanmiddag rond 16:30 uur werd het voertuig weer aangetroffen door handhavers. Hierop zijn politie, brandweer, ambulancedienst en het traumateam opgeroepen. Toen bleek dat het om hetzelfde voertuig ging, zijn de hulpdiensten ingerukt.

Dit maal zal de motorscooter wel worden opgehaald. De politie zal een bezoekje brengen aan de eigenaar van de motorscooter.

Facebook Comments
error: Content is protected !!