Gewonde bij botsing op Zeeweg Overveen

Overveen – Twee automobilisten zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Zeeweg (N200). Een man is gewond naar het ziekenhuis gebracht en twee auto’s raakten flink beschadigd. Rond 15:45 uur kwamen de twee auto’s hard in botsing ter hoogte van het Bezoekerscentrum. Een van de automobilisten wilde vanaf de parkeerplaats van Parnassia de Zeeweg oprijden toen deze hard werd geraakt door een naderende automobilist. 


In totaal raakten zeven personen betrokken bij de botsing. De bestuurder van de lichte Ford is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. In de BMW zat een gezin; niemand van hen raakte gewond. Zij zijn opgehaald door bekenden. 

Beide auto’s zijn weggesleept door een berger. Het linker voorwiel van de Ford was door de klap afgebroken. Door de inzet van de hulpdiensten ondervond het overige verkeer veel hinder.

Facebook Comments
error: Content is protected !!