Oudere vrouw botst tegen boom

Aerdenhout  – Een 83-jarige vrouw is vrijdagmiddag tegen een boom gebotst op de Oosterduinweg. De vrouw reed rond 16:45 uur door nog onbekende reden tegen de boom. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. In eerste instantie werd gemeld dat er rook uit de auto dreef, wat kwam door het ontploffen van de airbags.

Omdat bij een botsing altijd wordt onderzocht of iemand onder invloed heeft gereden is een blaastest en een drugstest afgenomen. De drugstest bleek positief op amfetamine, waarschijnlijk als gevolg van medicijngebruik. De vrouw is voor verdere zorg overgebracht. De politie zal nader onderzoek doen naar het rijden onder invloed. Mogelijk volgt invordering van het rijbewijs als wordt getwijfeld aan de rijvaardigheid. 

De auto liep lichte schade op en is weggesleept door een berger. 

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!