Auto te water in Cruquius, inzittenden niet gewond

Cruquius – Een auto met daarin twee mannen is woensdagavond te water geraakt. Het ongeval gebeurde vlak voor middernacht op de Drie Merenweg (N205) ter hoogte van de Cruquius. De wagen was van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. 


Politie, brandweer, een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De inzittenden hadden de auto en de plaats van het ongeluk al verlaten. Terwijl de hulpdiensten aan het zoeken waren, kwam het duo terug. Zij bleken geen verwondingen te hebben. 

Op de video is te zien hoe de auto tijdens de berging kantelt en op de kop in het water terecht komt


De auto lag eerst halverwege in het water, maar is door de bergingsactie gekanteld. Hierdoor kwam de auto op de kop in de sloot te liggen. De onfortuinlijke eigenaar zag met lede ogen Hierdoor moest een extra berger ter plaatse komen, waardoor de weg nog langer afgesloten was. Door het ongeval en de afhandeling was de N205 richting Haarlem tot 02:30 uur afgesloten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!