Man mishandeld op parkeerplaats Zeeweg Overveen

Overveen –  Een 31-jarige man is zaterdagavond laat ernstig mishandeld op de parkeerplaats van restaurant de Bokkedoorns langs de Zeeweg. Vlak voor 00:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd dat de man zou zijn geslagen. Volgens getuigen zou het slachtoffer zijn geslagen met een koevoet of een moersleutel. De man is opgevangen bij restaurant de Bokkedoorns, alwaar eerste hulp is verleend.
In verband met het incident zijn in Zandvoort middels een uitpraatprocedure twee aanhoudingen verricht. Een auto met daarin twee personen kreeg een stopteken, waarop de inzittenden met (door de politie) getrokken vuurwapens zijn aangehouden.


Een 20-jarige Haarlemmer en een 17-jarig meisje uit Heemstede zaten in de auto. Hun rol bij het incident wordt onderzocht. 

Het slachtoffer kon op eigen kracht de ambulance betreden, waarna hij voor nadere zorg naar het ziekenhuis is gebracht. In een hoek van de parkeerplaats stond een auto geparkeerd, waarvan een ruit was ingeslagen. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan bij de auto. Onder andere met een politiehond is in de omgeving nog gezocht naar sporen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!