Twee mannen aangehouden na korte achtervolging Haarlem

Haarlem – De politie heeft vrijdagmiddag twee mannen aangehouden na een korte achtervolging. Rond 17:00 uur reed een auto door de ANPR camera op de Westelijke Randweg in Haarlem, toen deze een hit vormde. De politie wilde de bestuurder een stopteken geven, maar de bestuurder ging er vandoor.

In de Pieter Wantelaan raakte de auto een geparkeerde auto, waarna de vluchtauto kon worden klemgereden. De twee inzittenden zijn aangehouden. Met een politiehond is in de omgeving nog gezocht naar sporen.

De auto is weggesleept door een berger. Waarom de inzittenden er vandoor gingen is onbekend. In verband met het incident hing er enige tijd een politiehelikopter boven het Ramplaankwartier.

Het Ramplaankwartier is de laatste tijd vaker doelwit geweest van woninginbrekers. Dinsdagavond werden twee inbrekers op heterdaad betrapt bij een woning op de Midden Tuindorpslaan. De twee gingen er toen op de fiets vandoor. Of het nu om dezelfde inbrekers gaat, zal worden onderzocht.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!