Veel schade aan keuken door vergeten pannetje

Zandvoort – In een woning aan de Marnix van Sint Aldegondestraat is donderdagnacht brand uitgebroken. Rond 01:30 uur werd de brand door bewoners ontdekt. Een vergeten pannetje op het vuur bleek de oorzaak. 
De bewoners, een moeder en haar zoon, konden zichzelf in veiligheid brengen.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de woning vol rook. De politie heeft de vlammen proberen te blussen met vijf poederblussers uit de dienstvoertuigen. De brandweer heeft het vuur definitief gedoofd, de woning gecontroleerd en een kat in veiligheid gebracht.


De vrouw en jongen zijn door ambulancepersoneel nagekeken op onder andere rookinhalatie. De twee hoefden niet naar het ziekenhuis. De keuken liep flinke schade op de bewoners moesten de nacht en doorbrengen. 

Facebook Comments
error: Content is protected !!