Uitslaande brand Spaarnwouderweg Vijfhuizen

Vijfhuizen – Op een industrieterrein De Liede in Vijfhuizen is vanavond brand ontstaan in een garagebox en een loods. Vermoedelijk staan er auto’s in de loods opgeslagen. De brand is inmiddels onder controle.

De rook die vrijkomt bij de vlammen waait voor een gedeelte over de nabijgelegen snelweg A9 heen. Het gebied rondom de brand is groots afgezet: alle wegen richting het bedrijventerrein zijn afgezet. Rookwolken zijn tot in de wijde omgeving te zien.

Automobilisten op de A9 en de A200 kunnen last hebben van de rookontwikkeling op de weg. Er is daarom een snelheidsbeperking ingesteld. Er wordt geadviseerd om de ventilatie in de auto uit te zetten.

De brand was rond 22:30 uur onder controle. Een hondenkennel uit de buurt is uit voorzorg ontruimd. De dieren zijn naar een veilige locatie gebracht.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!