Reuring in Aerdenhout: tak op auto en ongeluk in dezelfde straat

Aerdenhout – Voor de bewoners en de bezoekers van de normaal zo rustige Koekoeksweg gebeurde er zaterdagmiddag een hoop. Bezoekers van de kerk werden onaangenaam verrast na hun bezoek toen zij zagen dat er een tak op hun auto lag. Door de hevige storm was een overhangende tak afgebroken en op de geparkeerde auto terecht gekomen. De tak heeft de voorruit vernield.

Nog tijdens de werkzaamheden van de brandweer verloor een automobiliste verderop de macht over het stuur, botste tegen een geparkeerde auto en reed vervolgens hard achteruit tegen een hek. Niemand raakte gewond, maar ook de eigenaresse van de geparkeerde auto die is geraakt was onaangenaam verrast. De politie kwam ter plaatse om te ondersteunen bij de afhandeling van beide ongelukjes.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!