Scooterrijder onder auto bij botsing in Hoofddorp

Hoofddorp – Een scooterrijder is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Paxlaan. Rond 00:45 uur is de mannelijke bestuurder van de tweewieler op de kruising met de Ghandistraat in botsing gekomen met een auto. De scooter botste tegen de zijkant van de auto en kwam daarbij onder de auto terecht. De brandweer heeft het slachtoffer uit de benarde positie bevrijd en geassisteerd bij de stabilisatie.

Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse. De bus was niet betrokken bij het ongeluk. De passagiers konden tijdelijk niet vervoerd worden. Na het ongeluk kon de bus met vervolg. De Verkeersongevallenalyse (VOA) heeft lange tijd onderzoek gedaan naar het ongeluk. 

De weg was door het ongeluk tot ongeveer 03:00 uur afgesloten.

Facebook Comments
error: Content is protected !!