Stel vlucht na eenzijdig ongeluk in Vogelenzang

Vogelenzang – Twee inzittenden van een personenauto zijn zaterdagnacht gevlucht na een eenzijdig ongeluk op de Vogelenzangseweg (N206). Vlak voor 01:00 uur verloor de mannelijke bestuurder de macht over het stuur en botste hard tegen een boom alvorens tot stilstand te komen. Het stel wat in de auto zat is bewust weggelopen na het ongeluk. 

Verderop de Vogelenzangseweg is het tweetal aangetroffen. Bij het zien van de politie is de bestuurder het bos ingelopen. Met een politiehond is nog naar de man gezocht, maar agenten kregen hem niet meer te pakken. Zijn vriendin is aangehouden vanwege het verlaten van een plaats ongeval en heeft verklaard dat haar vriend reed. De auto liep flinke schade op aan de rechter achterzijde en aan de voorzijde. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig weg te slepen. 

Facebook Comments
error: Content is protected !!