Hulpdiensten zoeken na ‘ ongeluk’ op A9

UITGEEST De hulpdiensten zijn zaterdagavond uitgerukt voor een melding van een ongeval op de A9 richting Alkmaar. Een getuige zag een auto bij de oprit ter hoogte van Heemskerk van de weg raken en schakelde de hulpdiensten in. Ter plaatse werd echter geen auto aangetroffen. Gezien het sporenbeeld vermoedden de hulpdiensten dat de auto weer zelfstandig op de A9 was geraakt.

Een politiehelikopter kwam ter plaatse om vanuit de lucht met een warmtebeeldcamera te zoeken naar de auto. Na kort boven het gebied te hebben gecirkeld bleek dat er inderdaad geen auto lag. De hulpdiensten waren in contact gekomen met een bekende van de bestuurder die kon vertellen dat hij in goede gezondheid zijn weg heeft vervolgd.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!