Twee gewonden bij valpartij op Oudeweg Haarlem

Haarlem – Voor de tweede keer vandaag is er op de Oudeweg een ongeluk gebeurd waarvoor het traumateam is opgeroepen. De bestuurster van een snorscooter is geschrokken van een auto en daardoor ter hoogte van de Kick Smitweg onderuit gegaan. Op de tweewieler zaten twee jongedames die lelijk terecht kwamen. Een tweetal ambulances en het traumateam zijn opgeroepen. Het Mobiel Medisch Team bleek niet nodig. De twee zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Het overige verkeer ondervond flinke hinder van het ongeluk. Vanwege de mogelijke komst van de Verkeersongevallenanalyse waren in eerste instantie alle drie de rijstroken afgesloten. Komst van de VOA bleek niet nodig.

Vanmorgen raakte een 25-jarige wielrenster zwaargewond als gevolg een val verderop de Oudeweg. De vrouw schrok van een auto die uit een Nijverheidsweg kwam. Toen landde de traumahelikopter iets verderop.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!