Twee gewonden bij eenzijdig ongeluk op Zeeweg Overveen

Overveen -Twee personen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Zeeweg (N200). Rond 13:30 uur verloor de mannelijke bestuurder de macht over het stuur. De auto ging hierdoor van de linker rijbaan naar de bossage langs de rechter rijbaan en sloeg toen over de kop. Zowel de bestuurder als de bijrijdster raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.
Door de klap brak het linker achterwiel af. Het wegdek raakte beschadigd doordat het motorblok groeven heeft gesleten. De rechter rijstrook richting Zandvoort blijft voor onbekende tijd afgesloten. Een spoedreparatie moet plaatsvinden alvorens de rijbaan wordt vrijgegeven. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. De bestuurder was niet onder invloed.
Nog geen week geleden was er ook al een ongeluk op de Zeeweg. Toen kwam een vrouw op een scooter om het leven.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!