Traumahelikopter naar Santpoort-Noord vanwege ongeluk

Santpoort-Noord – Een oudere vrouw in een scootmobiel is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Dijkzichtlaan. Het ongeluk vond rond 13:25 uur plaats op de kruising met de afrit van de N208, op de grens tussen Haarlem en Santpoort. Het is onduidelijk of de vrouw is aangereden of dat het gaat om een eenzijdig ongeluk. Een getuige heeft wel een auto gezien, maar weet niet of deze de scootmobiel ook echt geraakt heeft. 

Politie, een tweetal ambulances en het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde in een grasveld naast het incident. In verband met de hulpverlening is de afrit van de N208 enige tijd afgesloten geweest. Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer met spoed en onder politiebegeleiding naar het VU ziekenhuis gebracht. De trauma-arts kon na assistentie aan het ambulancepersoneel weer met de traumahelikopter naar het VU ziekenhuis.

De politie heeft de scootmobiel meegenomen en onderzoekt de zaak.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!