Meerdere inbraakmeldingen in Haarlem

Haarlem – De politie is donderdagavond met veel eenheden uitgerukt voor een inbraak met heterdaad. Rond 23:30 uur spoedden zes eenheden, waaronder een hondengeleider, zich naar de Lingestraat. Uit onderzoek bleek dat het ging om een loos alarm. Er is dit keer niet ingebroken. (foto’s)

Ook wist de politie een 17-jarige jongen uit Haarlem aan te houden. Agenten troffen hem aan in een woning aan de Weltevredenstraat. De jongen wordt ervan verdacht hier te hebben ingebroken.

Omstreeks 02.30 uur kreeg de politie een melding van een getuige die inbraakgeluiden had gehoord. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen zij een jongen in het huis naar buiten kijken, terwijl de bewoners niet thuis hoorden te zijn. De jongen kon in de woning worden aangehouden. Hij kwam vermoedelijk binnen via een bovenraampje.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbraak.

Facebook Comments