Drenthse schapenherder redt honden uit brandende auto

Beverwijk – De auto van een schaapsherder is zaterdagnacht uitgebrand op de Sint Aagtendijk in Beverwijk. Omdat hij helemaal uit Drenthe kwam en morgenvroeg als eerste deelnemer zou beginnen, was de man alvast naar Beverwijk afgereisd. De man lag in zijn busje te slapen omdat hij zondagmorgen zou meedoen aan een wedstrijd, toen hij rond 02:40 uur wakker werd van de brand. De man heeft zijn honden en bezittingen in veiligheid weten te brengen en de brandweer verwittigd. 
De brandweer kon niet voorkomen dat de voorzijde van de auto uitbrandde. Toch is erger letsel voorkomen. Waardoor de brand is ontstaan wist de man ook niet te vertellen. De auto is weggesleept door een berger. Een bekende van de man is ter plaatse gekomen om zorg te dragen voor de dieren.

Facebook Comments
error: Content is protected !!