Brand in meerdere woningen na blikseminslag

Velsen-Noord – In vier huizen aan de Van Diepenstraat is brand uitgebroken in de nacht van woensdag op donderdag. De hulpdiensten meldden dat de bewoners uit de huizen zijn. De brand ontstond toen het noodweer boven Velsen was. Vermoedelijk is de bliksem ingeslagen. De vlammen bevonden zich onder de daken van de rij huizen.

Bij de eerste zichtbare vlammen schaalde de brandweer op naar Middelbrand. Toen de brandweer bezig was met het blussen van een woning, kwamen de vlammen uit het dak bij een de buren drie huizen verder. De reeds aanwezig hulpdiensten hebben de bewoners uit de woning gehaald. Een van hen wilde terug voor zijn vogels, waardoor commotie ontstond. 

Alle bewoners zijn veilig uit hun huis. De brandweer heeft flink moeten slopen om de brand goed te kunnen blussen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!