Ramkraak bij juwelier in Generaal Cronjéstraat

HAARLEM – Bij een juwelier aan de Generaal Cronjestraat in Haarlem-Noord heeft vanmorgen rond 6 uur een ramkraak plaatsgevonden. Met een auto is het rolluik van de juwelier kapot gereden om binnen te komen. Het voertuig zou na de ramkraak zijn weggereden. De politie is nog op zoek naar het vluchtvoertuig en de daders. Er is nog niet bekend of er iets buit gemaakt is en wat de schade is.

De politie meldt op haar facebookpagina dat zij niet veel later een melding kregen van aan aanrijding op de Oudeweg. Hier zou na de aanrijding een voertuig zijn doorgereden richting de A200. Mogelijk gaat het hierbij om het vluchtvoertuig. Het gaat in beide gevallen om een grijze Audi of BMW. Het voertuig heeft vermoedelijk rechtsvoor en achter schade.

De politie Haarlem is op zoek naar getuigen. Wie getuige is geweest van de ramkraak of de aanrijding kan contact opnemen met de politie via  0900-8844.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!