Botsing op Badhuisplein in Zandvoort

Zandvoort – Twee personen zijn zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een botsing op het Badhuisplein. Even voor half zes kwam een snorscooter in botsing met een busje. De scooter kwam daarbij met het voorwiel onder het busje terecht. In eerste instantie zijn meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam opgeroepen. 


Twee ambulances kwamen ter plaatse. Twee personen zijn ook in de ambulance nagekeken.  Een van de slachtoffers liep voetletsel op bij het ongeluk. Het traumateam bleek niet nodig en alleen de passagier van de scooter is naar het ziekenhuis gebracht.

Gedurende de hulpverlening was de Burgemeester Engelbertstraat gestremd. Het (bus)verkeer ondervond hier hinder van.
Omdat de bestuurder van de bus uit het buitenland kwam heeft de politie geassisteerd bij de afhandeling.

Facebook Comments
error: Content is protected !!