Brand in dak bedrijfspand Rijsenhout

Rijsenhout – Bij een bedrijf aan de Aalsmeerderdijk is zaterdagavond brand uitgebroken. De brand werd om kwart voor twaalf ontdekt door de buurman. Vrijwel direct is opgeschaald naar Middelbrand, waarop de brandweer met groot materieel ter plaatse kwam. Meerdere tankautospuiten, waterwagens en een hoogwerker werden op de brand afgestuurd. Ook werd er water uit de naastgelegen vaart gepompt om de brand te blussen.
De brand bleek zich tussen het dak te bevinden waardoor deze niet direct te bestrijden was. Hierdoor moest worden gesloopt om de brand goed te kunnen bestrijden. Mogelijk is de brand veroorzaakt door het afschieten van lichtkogels bij een evenement.
De brand was snel onder controle, maar het nablussen nam nog enige tijd in beslag. 
De Aalsmeerderdijk was korte tijd afgesloten voor verkeer. 


Facebook Comments Box
error: Content is protected !!