Hulpdiensten uitgerukt voor ‘vermiste vriend’

Haarlem – De hulpdiensten zijn zondagnacht groots uitgerukt voor een melding van te water geraakte man. Rond 05:45 uur liep een groep van drie vrienden over de Spaarndamseweg vanuit de stad richting huis, toen er opeens een miste. Het vermeende slachtoffer zou met een pion hebben gelopen, die de vrienden verderop zagen staan. De twee vrienden kregen geen contact met de derde en zij zagen belletjes in het water, waarop het vermoeden ontstond dat hij mogelijk in het Spaarne zou liggen. Hierop allarmeerden zij de hulpdiensten.

Politie, twee duikteams van de brandweer, het Mobiel Medisch Team en twee ambulances zijn opgeroepen. Niet alle opgeroepen hulp bleek daadwerkelijk nodig; de man lag buiten op een steiger. Het ‘slachtoffer’ is ter plaatse nagekeken en met de twee anderen thuis afgezet.

Facebook Comments
error: Content is protected !!