Rommelige horecanacht in Haarlem: steekpartij en bedreiging

Haarlem – De politie heeft een drukke horecanacht achter de rug. Rond 02:30 uur (wintertijd) kregen de hulpdiensten een melding van een steekpartij op de Gedempte Oude Gracht. Veel politie en een ambulanceteam spoedden zich naar de Wilheminakerk. Zo’n vijf wagens met agenten kwam naar het centrum.
Een slachtoffer is gestoken, maar hoefde na behandeling door het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis. Een bekende van het slachtoffer die luidkeels schreeuwend aankwam ging out door zijn opwinding. Ook hij is nagekeken, maar is na het bijkomen door zijn vrienden meegenomen.
Terwijl de agenten nog bezig waren met de situatie aan de Gedempte Oude Gracht vond bij een horecagelenheid in de Smedestraat een bedreiging (mogelijk met mes) plaats. Hietbij is iemand aangehouden.
Bij de melding steekpartij is niemand aangehouden. 

Facebook Comments
error: Content is protected !!