Veel schade bij eenzijdig ongeluk Velserbroek

Velserbroek – Een auto met daarin een onbekend aantal inzittenden is zondagmorgen hard gecrasht tegen een boom op de Zon Bastion. Om 04:15 uur ging het mis en vloog de bestuurder uit de flauwe bocht. De eigenaar verklaarde even terug uit de auto te zijn gezet. Hij zegt dat hij aan kwam lopen net nadat de crash had plaatsgevonden.

Politie, brandweer en een tweetal ambulances kwamen ter plaatse. Twee mannen, de eigenaar en de inzittenden, zijn door ambulancepersoneel nagekeken. De inzittende, die verklaarde niet te hebben gereden, is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat door de tegenstrijdige verklaringen onduidelijk is geworden wie heeft gereden, is de eigenaar voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

De schade aan het voertuig is groot. Het linker voorwiel is afgebroken. Een berger heeft de auto weggesleept.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!