Overval pizzeria Beverwijk 04-11-2019

Beverwijk – Drie jongens hebben zondagnacht een gewapende overval gepleegd op een pizzeria aan de Jan Alsweg. Rond 01:30 uur kwam het drietal het pand binnen en eiste geld van de enige aanwezige medewerker. De overvallers hebben daarbij gedreigd met een wapen.
Volgens de medewerker was er geen geld aanwezig. De verdachten zijn daarop rennend gevlucht richting de Koningstraat. Er is dus geen buit gemaakt. Met een politiehond is een spoor uitgelopen wat de wijk in liep, maar dat kwam op niets uit. 
Het gaat om drie donkere jongens met een Afrikaans uiterlijk. Mochten mensen meer informatie hebben, dan hoort de politie dat graag. In Beverwijk en de aangrenzende gemeente Heemskerk is het al langere tijd onrustig. Zo hebben er al meerdere steekpartijen en overvallen / straatroven plaatsgevonden.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!