Auto belandt in weiland naast woning Lijnden, bestuurder gewond

Lijnden – Een automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg N520 in Lijnden. Hij raakte met zijn voertuig van de weg en kwam in een weiland bij een woning tot stilstand.

Rond 02:10 uur reed de automobilist richting Hoofddorp toen hij van de weg raakte en in het weiland tot stilstand kwam. Door een plotselinge hagelbui was de weg spekglad geworden.

De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De auto is dwars door een hekwerk gereden en pas ver in het weiland tot stilstand gekomen. In het weiland stonden ook schapen, maar voor zover bekend raakten de dieren niet gewond.

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen.

Facebook Comments
error: Content is protected !!