Scooterrijder schrikt van fietsster en gaat onderuit

Haarlem Een scooterrijder en fietsster zijn maandagmiddag ten val gekomen op de Groningenlaan. Rond 16:30 uur ging het fout bij het fietspad ter hoogte van de Albert Schweitzerlaan. Een scooterrijder kwam vanaf de het Engelenburg en zag de fietsster over het hoofd. Van schrik ging de scooterrijder onderuit. Mogelijk speelde de invallende duisternis en lichte regen een rol.

Een tweetal ambulances kwam ter plaatse om de mogelijke gewonden te verzorgen. Ook kwamen twee motoragenten met spoed ter plaatse omdat er mogelijk behoefte was aan een spoedtransport. Dit bleek uiteindelijk niet nodig. De scooterrijder is gewond naar het ziet gebracht. Het meisje kwam met de schrik vrij. Een van de agenten heeft zorg gedragen voor de scooter.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!