Vrouw zwaargewond bij aanrijding op A. Hofmanweg in Haarlem, automobilist aangehouden

Haarlem -Een vrouw is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A. Hofmanweg in Haarlem. Rond 19:09 uur ging het fout ter hoogte van de Mollerusweg. De vrouw werd geschept door een busje en belandde hard op de voorruit. Meerdere hulpdiensten waaronder het traumateam uit Amsterdam kwamen ter plaatse.

De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het busje is na een blaastest aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Hij is voor nader onderzoek naar het politiebureau gebracht. 

Volgens getuigen zou de vrouw hebben willen oversteken. Onduidelijk is of zij dat deed als voetganger of als fietsster. De A. Hofmanweg blijft afgesloten. De Verkeersongevallenanalyse van de politie gaat onderzoek doen omdat de exacte toedracht onduidelijk is.

Op 23 november 2019 vond er ook al een ernstige aanrijding plaats op de A. Hofmanweg: Scooterrijder zwaargewond bij aanrijding op A. Hofmanweg

Facebook Comments
error: Content is protected !!