Rachid Kotar (39) doodgeschoten in Amstelveen

Amstelveen – De 39-jarige Nederlands-Marokkaanse Rachid Kotar uit Amstelveen is donderdag rond 17:15 uur doodgeschoten bij zijn auto aan de Escapade in Amstelveen. Volgens het Parool zat zijn kind van vier jaar zat op de achterbank.

Kotar zou in het bezit zijn van een gepantserde BMW. Rond zeven uur renden zeker acht familieleden en bekenden door de afzetting. Ze kwamen niet allen tegelijkertijd. Agenten konden niet voorkomen dat de vrienden en familie dichtbij het slachtoffer kwamen. Dit zorgde voor veel emoties bij de nabestaanden. De personen zijn opgevangen bij sportschool Health City.

Naast Health City is een kinderdagverblijf, waar ouders net na de liquidatie hun kinderen kwamen halen. Die werden in groepjes naar buiten gebracht.

De politie was kort na de schietpartij op zoek naar een Volkswagen Transporter van een oud model, met geblindeerde achterruiten. Niet veel later trof de politie op de Buitensingel in Duivendrecht een brandende auto aan. Het gebied eromheen werd afgezet als tweede ‘plaats delict’.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!