Man botst tegen verkeerlicht en vlucht

Haarlem – De politie is donderdagmorgen dringend op zoek naar een man na een aanrijding op de Schalkwijkerstraat. De automobilist boste rond 06:45 uur tegen een verkeerslicht. De man ging er direct na het ongeval van door. Via Burgernet werd een bericht verspreid waarin is opgeroepen de man niet zelf te benaderen.

https://www.burgernet.nl/burgernet/3111344

Waarom de man er vandoor ging is niet bekend. Uit navraag bij de politie bleek dat de bestuurder niet werd achtervolgd door de politie, maar zij slechts de melding van een ongeluk kreeg. Waarom de man niet benaderd mocht worden is onbekend.

Twee rijstroken zijn afgesloten. Het overige verkeer moet omrijden. Een berger zal ter plaatse komen om de auto weg te slepen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!