Geparkeerde auto in brand gestoken

Haarlem – Een geparkeerde auto is zojuist uitgebrand in de Karel van Manderstraat in de Leidsevaartbuurt. Rond 21:00 uur werd de brand gemeld. De auto stond bij aankomst volledig in brand. De brand is zeer waarschijnlijk aangestoken.

Ziet u veel politie in uw buurt? Laat het weten!

De brandweer heeft het vuur geblust, maar kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde. Volgens meerdere getuigen is een ruitje ingeslagen waarna een brandend object in de auto is gegooid. De politie heeft in de omgeving gezocht naar twee verdachten op een scooter, maar niemand aangetroffen.

Door de hitte raakte ook de voorruit van een naastgelegen woning beschadigd.

De forensische opsporing gaat zaterdagmorgen onderzoek doen.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!