Drie gewonden en aanhouding bij geweldsincident Amsterdam

Amsterdam – In een woning aan de Eisingastraat heeft op maandag 6 april 2020, kort voor middernacht, een gewelddadig incident plaatsgevonden. Daarbij raakten drie mensen gewond, waarvan twee zwaar. Bij dit geweld is vermoedelijk een mes gebruikt.

Eén van de aanwezigen is de woning ontvlucht en die kon op aanwijzing van een getuige op de kruising van de Kruislaan en de Middenweg door politiemensen worden aangehouden. Hij is onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis overgebracht. In de bewuste woning in de Eisingastraat werden twee gewonde personen opgevangen en naar een ziekenhuis overgebracht.

De recherche van district Oost heeft de zaak in behandeling. De personen die bij dit incident aanwezig waren moeten nog gehoord worden om een goed beeld te krijgen van het incident.

Facebook Comments
error: Content is protected !!