Man aangehouden na bosbrand in Aerdenhout

Aerdenhout – De politie heeft dinsdagmiddag een man aangehouden op verdenking van brandstichting. Rond 16:45 uur werden de hulpdiensten gebeld dat een naakte man volgens getuigen brand aan het stichten was in een bos aan de Juliana van Stolberglaan.

In het bos bleek een flinke brand te woeden. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar Grote Brand. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse om voor voldoende bluswater te zorgen.

Omdat de brand mogelijk is aangestoken heeft de politie een burgernetbericht verspreid.

https://twitter.com/Burgernet_NH/status/1247539520704106498

Met onder andere een politiehelikopter is gezocht vanuit de lucht.
De brand was snel onder controle. Na ruim een uur zoeken liet de verdachte man zich nog een keer zien, waarop de zoektocht verder ging. De man is uiteindelijk in het bos gevonden door agenten. De verdachte is naar het cellencomplex in Haarlem gebracht.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!