Automobilist vliegt uit de bocht tegen wachtende bedrijfsbus

Haarlem –  Een automobilist heeft vanmiddag flinke schade veroorzaakt op de Leidsevaart in Haarlem. Rond 13:45 uur reed de man over de Raakbrug naar de Leidsevaart toen de auto in de slip raakte. Op dat moment stonden er twee automobilisten te wachten bij het stoplicht op de Leidsevaart. De automobilist reed een verkeersbord omver en botste tegen een wachtende bedrijfsbus. De bedrijfsbus is weer doorgeduwd tegen een andere wachtende automobilist.

Een ‘rapid responder’ van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen, maar niemand raakte gewond. Wel liepen twee voertuigen flinke schade op. Deze zijn weggesleept door een berger en krijgen een WOK-status. De inzittende van het derde voertuig kon zijn weg vervolgen. Tegen de bestuurder wordt, op basis van een zogenaamd artikel 5, proces verbaal opgemaakt. De Leidsevaart was gedeeltelijk gestremd voor het overige verkeer.

Facebook Comments Box
error: Content is protected !!